Wonderbird AB

vad kostar seo?

Det är flera steg i en framgångsrik seo-kampanj. Vi anser att alla är lika viktiga, utan den ena har vi inte info för att kunna göra steg 2 så effektivt som möjligt, och har vi inte steg 2 kan vi inte göra steg 3 så effektivt som möjligt osv.

Här följer den process vi brukar köra, som vi har haft stora framgångar med åt våra kunder. 

Notebook and laptop in home office with soft light

Vad söker folk på?

Sökordsanalys

Vi tar ett påhittat exempel i samtliga steg för yogastudion wonderbird i Norrtälje. Vad söker folk på i Norrtälje?  I detta steg analyserar vi samtlig sökvolym din bransch har, i ditt geografiska område. Denna analys skulle mest sannolikt landa i att folk söker på ’yogastudio norrtälje’. Det kan även vara så att områden i norrtälje har sök på detta, t.ex ’yogastudio Bältartorp’. 

Du får en fullständig analys av oss där vi skrivit ner vad vi tror det är bäst att använda för kampanjen.  

Pris för detta steg är: fr 3995 kr

Vilka ska vi överträffa?

Konkurrensanalys

I detta steg har vi bestämt vad vi ska optimera kampanjen för. Men här behöver vi veta ifall vi behöver bygga en Ferrari eller en Skoda för att vinna racet.

I vårt egenbyggda verktyg analyserar vi dom som ligger på förstasidan helt enkelt. Det är över 80 parametrar, allt ifrån hur gammal domänen är, nyckelordsdenstitet, backlinks, kodbas, hastighet, mobiloptimering och massor med fler termer. 

Pris för detta steg är: fr 7995 kr

Hur mår din sajt? / Ska vi skapa en sajt åt dig?

On-pageoptimering

I detta steget fixar vi till din sajt för att matcha och överträffa dom s.k on-pagetermerna dina konkurrenter hade. Här finns det två sätt att gå vidare.  

  1. Vi skapar en s.k landningssida till dig / ditt företag. Mycket som denna webbplats är en landningssida, men vårt bolags sajt är wonderbird.se.  Google gillar landningssidor, det kan* gå snabbare på detta sätt än att optimera er egna webbplats. Men i mer än hälften av våra kunders fall har vi uppnått önskat resultat även med kundens egna webbplats. 
  2. Vi använder oss av er befintliga webbplats och korrigerar det som behövs / skapar undersidor som era besökare hittar. I fallet ovan skulle vi optimera startsidan för ’yogastudio norrtälje’ sen skapa en undersida som skulle vara optimerad för ’yoga studio Bältartorp’.  Alltså www.dinsajt.se/yogastudiobaltartorp.
  3.  

Pris för steg 1 är: En något högre månadskostnad annars ingen kostnad. Denna sida hyrs av oss sen tillsvidare. 

Pris för steg 2 är: fr. 9995 kr

Det viktigaste steget

Off-pageoptimering

Detta är det löpande arbetet vi gör varje månad. Här har vi skapat en algoritm som är fantastisk och helt utan s.k footprint hos Google. Vi skapar innehåll runt om på webben som gör att Google uppfattar din sajt som intressant och ska ranka högre än dina konkurrenter. 

Detta är ett steg som kan ta allt från 3 till 12 månader innan man ser resultat. Det beror helt på vilken bransch / stad / sökord vi bygger din kampanj emot. Det finns inget recept eller exakt fakta här.  

 Pris för detta steg är: fr. 3695 kr / månad