Vad kostar SEO?

Här hittar ni lite hur vi tänker, och varför vi sticker ut mot våra konkurrenter.
" Jag fick stänga min bokning efter jag använt Sökmotoroptimering Stockholm ett år, jag blev helt enkelt fullbokad " ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ca-priser för sökmotoroptimering

Det är flera steg i en framgångsrik seo-kampanj. Vi anser att alla är lika viktiga, utan den ena har vi inte info för att kunna göra steg 2 så effektivt som möjligt, och har vi inte steg 2 kan vi inte göra steg 3 så effektivt som möjligt osv.

Här följer den process vi brukar köra, som vi har haft stora framgångar med åt våra kunder. Klicka på rubriken för att expandera all info.
 • Sökordsanalys
  Vad söker på?

  Vi tar ett påhittat exempel i samtliga steg för yogastudion wonderbird i Norrtälje. Vad söker folk på i Norrtälje?  I detta steg analyserar vi samtlig sökvolym din bransch har, i ditt geografiska område. Denna analys skulle mest sannolikt landa i att folk söker på ’yogastudio norrtälje’. Det kan även vara så att områden i norrtälje har sök på detta, t.ex ’yogastudio Bältartorp’. 

  Du får en fullständig analys av oss där vi skrivit ner vad vi tror det är bäst att använda för kampanjen.  

  Pris för detta steg är: fr 3995 kr

 • Konkurrensanalys
  Vilka ska vi överträffa?

  I detta steg har vi bestämt vad vi ska optimera kampanjen för. Men här behöver vi veta ifall vi behöver bygga en Ferrari eller en Skoda för att vinna racet.

  I vårt egenbyggda verktyg analyserar vi dom som ligger på förstasidan helt enkelt. Det är över 80 parametrar, allt ifrån hur gammal domänen är, nyckelordsdenstitet, backlinks, kodbas, hastighet, mobiloptimering och massor med fler termer. 

  Pris för detta steg är: fr 7995 kr

 • On-pageoptimering
  Hur mår din sajt? / Ska vi skapa en sajt åt dig?

  I detta steget fixar vi till din sajt för att matcha och överträffa dom s.k on-pagetermerna dina konkurrenter hade. Här finns det två sätt att gå vidare.  

  1. Vi skapar en s.k landningssida till dig / ditt företag. Mycket som denna webbplats är en landningssida, men vårt bolags sajt är wonderbird.se.  Google gillar landningssidor, det kan* gå snabbare på detta sätt än att optimera er egna webbplats. Men i mer än hälften av våra kunders fall har vi uppnått önskat resultat även med kundens egna webbplats. 
  2. Vi använder oss av er befintliga webbplats och korrigerar det som behövs / skapar undersidor som era besökare hittar. I fallet ovan skulle vi optimera startsidan för ’yogastudio norrtälje’ sen skapa en undersida som skulle vara optimerad för ’yoga studio Bältartorp’.  Alltså www.dinsajt.se/yogastudiobaltartorp.

  Pris för steg 1 är: En något högre månadskostnad annars ingen kostnad. Denna sida hyrs av oss sen tillsvidare. 

  Pris för steg 2 är: fr. 9995 kr

 • Off-pageoptimering
  Det viktigaste steget

  Detta är det löpande arbetet vi gör varje månad. Här har vi skapat en algoritm som är fantastisk och helt utan s.k footprint hos Google. Vi skapar innehåll runt om på webben som gör att Google uppfattar din sajt som intressant och ska ranka högre än dina konkurrenter. 

  Detta är ett steg som kan ta allt från 3 till 12 månader innan man ser resultat. Det beror helt på vilken bransch / stad / sökord vi bygger din kampanj emot. Det finns inget recept eller exakt fakta här.  

   Pris för detta steg är: fr. 3695 kr / månad

Vanliga frågor

 • Vad kan man fövänta sig?
  Vad söker på?

  Det finns inga seriösa SEO-byråer som kan lämna någon garanti för hur högt en sida placerar sig vid en Googlesökning. Förutsättningarna för sökmotoroptimering förändras hela tiden, såväl Googles algoritmer som konkurrensen om sökorden.

  Det vi på SOS kan garantera är att vi inte lämnar någonting som vi kan påverka åt slumpen. Vi har ett djupt engagemang för varje kund och ser varje kundrelation som långsiktig. Ju bättre vår kund lyckas, desto bättre är det för oss. Vi växer i takt med kunderna!

 • Är er tjänst endast i Stockholm?

  Vi är en SEO-byrå i Stockholm, men vi utför givetvis sökmotoroptimering åt kunder i hela landet. Även om vi har vårt kontor i Stockholm och de flesta av våra kunder finns i Stockholm, så går det alldeles utmärkt att utföra arbete med sökmotoroptimering på distans.

  Med den teknik som finns idag med olika system för videokonferenser, så är det enkelt att hålla en löpande dialog under projektets gång. Men vi tycker också mycket om att få träffas på riktigt, så vi blir väldigt glada om våra kunder tar sig tid till ett trevligt besök på vårt kontor i Stockholm.